Om
AJC Design Engineering kontor

Om AJC Design Engineering ApS

AJC Design Engineering er startet af Andrew John Coleman i 2009. I 2021 blev firmaet ændret til AJC Design Engineering ApS.


Kontoret er beliggende nær Odense på Fyn.


Inden jeg startede som freelance udviklingsingeniør, havde jeg 15 års erfaring indenfor udvikling af højkvalitets kaffeautomater for Europas førende vending producent. Her var jeg ansat som mekanisk udviklingsingeniør, projektleder og senest udviklingschef.


Nu som freelance designer, er jeg glad for at kunne arbejde på mange forskellige produkter og sammen med mange forskellige virksomheder.


I løbet af de sidste par år har jeg arbejdet på en lang række forskellige produkter, herunder transport og løfteudstyr til vindmøller, stålkonstruktioner, parkeringsplads betalingsterminaler, kaffemaskiner, løsninger til automatindustrien, maskiner til fast food industrien, service moduler til tog og diverse tyndplade konstruktioner.


Arbejdsstedet kan være hos kunden eller på mit eget kontor efter behov.


De fleste af mine kunder er i Danmark - Fyn/Jylland. Jeg har dog kunder i andre lande, og det fungerer også ganske godt på grund af værktøjer som Skype.


Jeg har også opbygget et netværk af leverandører inden for følgende brancher: Tyndplade, plaststøbning, bearbejdning og elektriske komponenter. Jeg kan derfor hjælpe med at finde en egnet leverandører til nye produkter.